Dagens outfit

Jag ville jätte gärna att ni skulle ha sätt den men eftersom jag inte var hemma kunde jag ej ladda upp korten men jag har en blommig klänning som är jätte snygg och skön  tycker ja :) Ska börja me Dagens outfit men kommer ej vara för varje dag men några gånger i veckan kanske inte när jag är på Gotland då.

God kväll!

God kväll alla läsare eller de kanske heter god natt. I dag har jag varit hela dagen på stuteri Nordiclights as roligt red Lady de gick bra. I morgon ska jag också dit. Sen ska jag till mormor & morfar. Just nu sitter jag och kollar på min kamera och min rosa mobil vet ej varför har vell lite tråkigt. Men detta blir det sissta inlägget för i dag! God natt allesammans.


Lady gumman

Red ladygumms och de gick sådär hon ville då inte jobba men lite då och då gick de vell bra. Skulle ha ridit Trollet men hann ej dee :/ Synd. I motgon ska vi dusha alla hästarna och fixa dom fina tills utställningen den 2-3 tror jag de är. Ska rida Lady i morgon hoppas de går bra :) <33

Stallet :)

Ska till stallet nu i östuna :) Stuteri Nordiclights. Nu har ja inte avrit där på en vecka så de blir skönt att komma dit. Har saknat mina älsklings hästar Trollet & Lady, dom ska jag tävla på dressyren på utställningen.

Lady
lady

Trollet

trollet

Badkruka...

Jag va en badkruka i dag var nere vid stranden från ca 11-16 och badade bara 1 gång alla andra badade minst 3 (barnen). Men jag ahr börjat fått ont i huvudet om jag doppar de men eftersom Ebba knuffade i mig så blöttes huvudet. Men var i ett tag så när jag kom upp kunde jag knappt gå bara skakade, så jag gömde mig under min filt och försökte värma mig. Sen åkte jag och mamma till Norrtälje och shoppade lite tröjor, örhängen, underkläder och hårspännen. Nu sitter jag och håller på i photoshop har gjort en ny header. Linn har lagt in den.


Sol & bad hela dagen!

Nu har jag solat och badat hela dagen. Vi åkte till ett ställe vid björkeörn. Först solade jag och mamma lite och kände på vattnet sen kom Ebba & Ellen ditt då gick vi och hoppade från klippor men jag tig dom lägsta XD. Har en massa bilder men har ej laddat upp dom. Snart ska jag iväg och grilla med Mamma, Erika & Marie nere vid sjön. Korv med bröd blir de :) mumma! I morgon ska jag nog också åka dit och bada :) För Ebba & Ellen ska ditt. Ha en bra kväll!

Test

bild

Hur mycket gillar du egentligen hästar och foto, kombinerat..?


(x) Du har en bild av en hästbild du fotat själv som bakgrund på datan
(x) Du har mer än 1000 hästbilder som du fotat själv på datan
( x) Du har mer än 10 egenfotade hästbilder på din mobil
( ) Bakgrunden på din mobil är en hästbild
(x) Du kan spendera en Hel dag bara genom att ta hästbilder
(x) Du kan spendera mer än 2 Hela dagar bara genom att fota hästar
(x) Det skulle vara jättesvårt för dig att inte få fota hästar något mer alls
( ) Du har tjänat pengar genom att fota hästar
(x) Du har någon gång fotat när du sitter på en häst

Svar: 7 / 9


( ) Du har en systemkamera när du fotar hästar
(x) Du har fotat flera närbilder på hästögon
(x) Du har fotat flera andra närbilder på hästar
(x) Dina vänner säger att du är duktig innom hästfoto
( ) Du är medlem på ett forum om hästfoto
(x) Du skulle gärna vilja leva på endast hästar och fotografi
(x) Du har en helt egen hemsida där du visar dina hästbilder du fotograferat
( ) Du har träffat flera proffisionella fotografer, som jobbar med foto (inrikting häst)
(x) Du tycker att du utvecklas mycket innom foto, att du börjar ta finare och finare bilder
( ) Du har mer än en gång uppgraderat din utrustning

Svar: 6 / 10


( ) Du har sålt bilder till en mer känd ryttare/kusk/tränare
( ) Ganska många vet vem du är och vad du gör  (foto)
( ) Det finns de som har rekomenderat dig som fotograf för privatpersoner
(x) Du har blivit frågad om din hemsida/mejl på tävling där du fotat
( ) Du har mer än en gång sålt bilder direkt på en tävlingsplats
( ) Du har mer än en gång fått tips från en proffisionell fotograf
( ) Du har mer än en gång fått ensamrätt vid häst-evengemang
(x ) Du har mer än en gång fått dålig kritik på en av dina bilder som du tyckte om
( ) Dina vänner vill ha bilder du fotat helt gratis, trots att de vet att alla andra betalar.
(X) Du tycker att hästar och foto kombinerat är bland det bästa som finns

Svar: 3 / 10


TOTALT:  16 / 30

0-10: Du verkar inte tycka att hästfoto är så värst roligt, du kanske borde sikta på något annat om du inte gillar att kombinera hästar med fotografi.

11-20: Du verkar vara liiite osäker på vad du egentliigen tycker och vill. Fundera lite över hur du vil ha det. Det vore kul om du kunde satsa lite hårdare, känn friheten, hästens vackra rörelser som du så gärna vill fånga på bild. Alla hästar har olika personligheter, försök fånga just den hästens, så blir det bra tillslut!

21-30: Oj, du imponerar! Här mina damer och herrar har vi en person som Veerkligen tycker om det hon/han håller på med! HÄRLIGT!  Fortsätt med denna inställning och du kommer troligtvis att bli en RIKTIGT bra, och dessutom känd hästfotograf! Vem vet, blir du Riktigt, riktigt bra kanske du kan leva på det?  Lycka till i framtiden! :D


Trött

Har nu kommit hem från ridlägret och är as trött :) Jag ahr haft det jätte bra och har haft en många olikahästar att rida på :). Hade Zelicia (arab) på uppvisningen och tävlade henne på dressyren och kom 4a :) Ska ta de lungt nu och bara hänga framför datorn och sen kolla på film :)

Pigg!

Nu har jag gått klart på hund promenaden har lämnat Doddan hos Erikas mormor. Sitter inne på MSN och latar mig. Finns inte så många inne. Har ej packat till lägret bra kanske om jag gör de nu :) Ska ju upp jätte tidigt i morgon (kl: 06.30- 07.00. Men de blir vell ett God natt bloggande detta inlägg! God natt!!


Hej hej

Sitter här och chattar med några vänner, ska ut på promis om 5 min medLinn och tassa jag ska ta med doddan. Ja jag skriver mer sen..

Ridläger

I morgon åker jag på ridläger med min jätte snälla kusin och kommer hem på fredag så jag kommer då inte blogga när jag är borta. Jag hoppas ni ändå kollar lite och ger kommentarer! Jag kommer sakna er alla läsare! <33

God kväll!

God kväll alla läsare. I dag har jag bara suttit och hängt vid datorn och sovit. Jag sov hos Linn i natt och gick upp vid typ halv sju. Sen gick jag ut med tassa & doddan. Dom var lite jobbiga menannars gick det bra. Sen gick jag och la mig vid 11 på dan och vaknade vid 3 på eftermiddagen :) Skönt! Nu sitter jag här ny dushad och fresh.

Bio

I går var jag på bio med Erika och såg Narnia prins Casper eller vad den nu hete :P Skit bra var den. Bara att mitt i allt vart jag jätte törstig och vi hade inte köpt någon dricka. Jag dräglade vell så mkt :P Haha sen så hämtade mamma oss då gick vui in på M och köpte en jucie :P

Onsdag 16/7-08

Skulle ha ridit men fixck ej tag på henne! I dag åkte Donja :'( Jätte ledsen över det hoppas hon inte blir såld, men ändå kanske de e bra för Sofie. Men vi har haft jätte bra dagar du och jag Donja <33 LOVE YOU och kommer alltid att göra det!! :)

Dojjan

Tisdag 15/7-08

Red ut med Annie vi red får vägen sen en annan väg till spåret. Vi var ute i över 1 timme allt gick super bra, förutom när Donja tvärnittade i snabbgalopp ;P haha Bullen flög in i oss bakifrån hon hann ej aytt stanna! ;S Men allt gick bra sedan :P

Victoria
-Mycket nöjd

God morgon

Vaknade för 1 och en halv timme sen alltså runt 9, har kollat runt lite på bloggar och har käkat frukost. Är hos mormor & morfar. Vi ska sen på Kens pizzeria sen ska jag åka bussen hem med mamma. När jag kommer hem ska jag åka till stallet och rida :D

Måndag 14/7-08

Red ut själv. Red får vägen de gick bra sen tog jag spåret en bit.  I början gick de super sen när vi skulle skritta hem ville hon bara springa iväg och hon bara stod och hoppade på samma ställe sen ner i diken och in på åkrar. Sen när vi nästan var hemma möte vi en bil och jag gick på fel sida så jag skulle gå över på rätt då vägrade Donja de (bitch:P) så hon började små stegra sig och gick ner mot kostängsel så jag viste ej hur det skulle gå så jag slängde mig av och hållde på att bryta benen känndes det som så fick jag leda henne då gick de hur bra som helst. Gubben såg iallafall inte arg ut (tur). Red i över 1 timme. Tog alla gångarter + ett snabbrace för att träna galopp de gick fort fort fort!!! Nedrans ponny!! :) Men världens finaste & Sötaste!!! Kommer SAKNA DIG GUMMAN !!!!! <33 <33 <33 <33

Victoria
- Jätte nöjd i början och inte så nöjd i slutet.

Söndag 13/7-08

Red på banan gick ej så bra i dressyren hon var lite stel och ville ej gå bra. Sen hoppade jag några skut och de gick bra sen höjde vi till ungefär 90cm då stannade hon bara mamma tyckte att jag tvekade kanske jag gjorde de? :O. Och jag blev så okoncenterrad eftersom Do nja tyckte det var så kul ville hon bara bocka ;P. Men men sen så gick de vell bra. Red i ca 40-50min.

Victoria
- Rätt så nöjd

Super glad!!

Fick veta aldeles nyss att Lady inte ska säljas!!!! :) <33 Så nu kanjag ha henne på Kaspiska utställningen! :)

Blixtar

Blixtar är inte roligt fick vänta i stallet i två timmar för att bixten inte ville sluta men den ville inte sluta då heller. så vi fick cykla hem enormt läskigt tycker jag. Kändesd som om  blixten skulle slå ner i en så några gånger slängde jag cykeln i fårn ´mig och gömde mihg i buskarna (fegis). Men nu sitter jag hemma i de varma huset och ahr kollat på Troja.


Lördag 12/7-08

Vila , :( Ville värkligen rida i dag efctersom jag inte ridti på två fdagar. men när vi kom till stallet tog vi in häsarna och började rykta då började det åska och blixtra, då vill man inte rida. Vi väntade i stallet i två timamr eftersom vi inte vågade cykla hem när det blioxtrade men de slutade itne så vi fick cykla hem i blixtret och de gick inte så bra. Men vi vart inte träffade i alla fall! :) <33

Fredag 11/7-08

Var hos maggan. Men kollade till henne på kvällen och hon mådde bra :) Hon stod och sov när jag kom :) Gullunge

Torsdag 10/7-08

Vila var hos Maggan. Mamma kollade till henne försökte få henne att rida men det gick inte så bra :S

Onsdag 9/7-08

Red hem henne tog ungefär 2 timmar, hon var jätte duktig jag red med en hand i 1 timme eftersom ebbas åsna inte ville gåfram fick jag hålla han i ett grimmskaf med enna handen och hon var jätte duktig hon gjorde precis som jag ville. Jag behövde inte hoppa av en ända gång när det kom en bro hon bara gick! (skitbra). Tog lite galopp hem på en väg och det gick super!! Men hon hade precis blivit förälskad i åsnan Flip när vi åkte det var sorgligt. Men hoppas hon möter han igen.

Victoria
- Super nöjd

Tisdag 8/7-08

Red ut med Ebba och Julia de gick sådär, eftersom ebba inte ville rida Nalle i början kom vi ingen vart men sen gick det bra. Jag och Julia hittade en massa roliga hinder :P De var riktigt roligt!! :)

Victoria
- Mycket nöjd

Måndag 7/7-08

Red ut med Ebba i  ungefär 1 timme. Vi red någon väg, vi tränade lite galopp sits och det gick vell bra. Hon var lite tittig och bongstyrig men de gick ändå rätt bra :)

Victoria
- Nöjd

Söndag 6/7-08

Vila


Lördag 5/7-08

Allting går bra med Donja förutom att hon blir lite mobbad av åsnorna :S. I dag red jag Donja med Ebba & Flip. Vi red ut i kasnke 40min. Donja var lite besvärlig och ville ej lysna :( De ville heller inte Flip. Men men det kan inte alltid gå bra? :)


Victoria
-Sådär

Fredag 4/7-08

Red Donja till ebba tog ungefär 2 timmar. Travade och skrittade hela tiden. Sen när jag hade kommit halvvägs så möte jag Ebba som skulle möta mig med lilla åsnan Saga. Sen när vi red in på Ebbas väg tog jag en galopp sådär 4 meter ;). Allting gick bra förutom att visa saker vägrade hon gå över så då fick jag hoppa av och leda henne :P

Victoria
- Nöjd

Trött

E jätte trött eftersom jag gick upp vid 07.00 i morse men vaknade först vid 05.00. Men kunde sen somna om. I dag har jag varit hos Ebba och ridit Donja. Sen så åkte jag till mormor & morfar efersom vi i morgon ska fira mormor ute på min mostrers land. Nu sitter jag här och svarar på lite kommentarer så kommentera ni bara ;:) Tycker det bara är roligt! :) Behöver en ny Leout eller vad de heter! Bloggen måste i allafall fixas och de blir den i slutet på veckan! :)

God morgon!

God morgon alla läsare! Nu sitter jag här och kollar lite på olika sidor. Ska snart cykla till stallet och rida Donja till Ebba :) Det ska bli roligt! Sen så ska vell vi hitta på något roligt!

Har ej skrivit om polpartyt, det var så att Emma B hade ett polparty för alla som rider på Nordiclights = 6 pers.
Vi badade åt och skrattade åt vår dåliga humor :):D Vollybollmatchen vann såklart mitt lag! ;) Vårt lag hete CaKaYO.
I mitt lag var det Emma B, Johanna och jag. I det andra var det Emma R, Veroncia och Caroline.

Torsdag 3/7-08

Red barbacka på banan i 15min tog ej så jobbigt eftersom fredag ska jag rida henne hem till Ebba och det är rätt långt.

Victoria
-Nöjd

Onsdag 2/7-08

Vila var på galoppträning och polparty

Film på mig och Donja



Jag och Donja när jag red lektion för Linn!

Shopping

Gårdagens shopping! Jag handlade ett line på H&M och ett line på Kaphal. Sen åkte jag till Hööks där jag köpte en jätte söt rosa grimma + grimmskaft, manband och mintgröna benskydd. :) Biligt och bra på REA :)

Tisdag 1/7-08

Red ut med Linn och Bullen. Vi red lite överallt. Vi red lite vilse men tillslut hittade vi hem. Vi var vell ute i 2 timmar :) Skit kul! Hittade även en stig men terräng hinder. De va vell 7 hinder, dom låg mellan 40-80cm. Det var värkligen kul och Donja baar laddade och hoppade jätte jätte bra!! :) . Tog även nån galopprace och det gick jätte fort! :) Nu e hon trött men ska få vila i morgon det är polparty hos en kompis.

Victoria
-Mycket nöjd, och jätte glad

Måndag 30/6-08

Vila

RSS 2.0