Forbollen!

Jag hoppas verkligen Spaninen vinner fotbolls EM. Dom är värda det. En så länge står det 0-0.


Söndag 29/6-08

Red ut med Elin och Bullen. Det gick jätte bra vi var vell ute i 1 timme och 10min eller lite mer kanske. Vi galopperade , travde och skrittade! Donja tyckte det avr jätte kul och ville busa!! Hon var också jätte jätte pigg! ;)

Victoria
- Mycket nöjd

Lördag 28/6-08

Red lektion för Linn. Det gick bra men hon bråkade lite sen tänkte vi träna lite koner och det gick vell sådär :) Hon tyckte det var så roligt att hon började små skutta lite hit och dit. Har film på när jag red henne. Sen sista gångrn bockade hon så jag höll på att flyga av ! Det var jätte roligt!! :D Red också dressyr dte gick bra. Red i 1 timme.

Victoria
- Nöjd och glad

Fredag 27/6-08

Vila, kom hem från mormor & morfar

Trött :)

E jätte trött kom precis hem från mormor & morfar. Försöker få tag i Moa men det ser omöjligt ut :S . Ska till stallet om nån timme och rida :). I morgon ska jag ha träning för Linn i antingen hoppning eller dressyr. Ska försöka ringa Moa lite till. Ses <33


Torsdag 26/6-08

Vila var hos mormor och morfar

Onsdag 25/6-08

Vila pga skoning. Men hon fick värsta passet eftersomn jag sprang runt och jagade henne i 30min sen frågade jag om hjälp då hjälpte Myrran mig (tror hon kallas så). Men det gick inte mycket bettre men glad för all hjälp. Hon fick jaga henne i 10min sen kom hovslagaren (min farboror) och då letade vi och letade vi i hagen sen hitade vi henne och då tog det 5 min sen var hon fast! Men då hann jag ejoch rida :S det blev bara skoning. :)

Victoria
- Trött  

Tisdag 24/6-08

I dag red jag på banan men inte tråkigt dressyr eller så! Jag red GYMKANA! :) Skit kul! Jag red slalom mellan koner, tog en pinne och skulle sätta den i en konna rida ner vända och sätta i en annan och så hållde jag på. Sen så red jag konerna och tog ett hinder på 40-50cm. De gick jätte bra. Sen så hoppade jag 60cm sen så red jag av. Jag red gymkana i ca 40-50min. Sen gick jag och mockade ridvolten.

Victoria
-Mycket nöjd

Hej alesammans!

Heejsan! I dag avr jag hos de kaspiska hästarna, vi red, fotade, sopade stallgången och mycket mer :). Jag red Casper! Vi red gymkana och mitt första lag hete Team Cakayo, de står för Casper, Kaspar, Yoleen. Sen mitt andra lag hete Team Cakajovi, som står för Casper, Kaspar, Johanna och Victoria. De var jätte kul att rida de gick lite fort i bland. Sen när jag kom hem bar jag i väg mig till Donja! Efter en lång och jobbig cykel tur kom jag fram ditjag ville. Jag red gymkana på henne och de gick super! ;) De teamet hette Team Dojjanvirre :P

Måndag 23/6-08

Vilade var hos dom kaspiska och red. Men mamma och jag fixade badkaret så de blev rent och nytt vatten!

Sitter här:

Sitter här nu och chattar lite och skriver SMS. Ska snart till stallet och bara kolla till Donja hinner ej att rida i dag. Har varit och ridit på dom kaspiska. Jag red Shimari och de gick super.

Söndag 22/6-08

Vila

Lördag 21/6-08

Red med Moa och Smilla. Vi red på banan i kanske 45-50min sen skrittade vi av ut i kasnke 5-10min. Donja var jätte duktig, sen tyckte moa att de såg så kul ut att hon provade Donja.

Victoria
-Mycket nöjd

Fredag 20/6-08

Vila pga att jag ej hann midsommar! Men hon fick en massa midsommar kramar & pussar!

Torsdag 19/6-08

Red ut på Donja med Issa och Smilla. Vi red ut barbacka och de fick prima ballerina. Vi travade och skrittade vi var nog ute över 1 timme. 

Victoria
- Mycket nöjd

Onsdag 18/6-08

I dag red jag för Linn i både hoppning och dressyr. Hon var jätte jätte fin i dressyren hon är så himmla fin! Hon sköt typ aldrig ut bogen de e väldigt bra. Sen i hoppningen gick de jätte bra förutom att jag rider som en krata ;). Red dressyren i ca 20min och hoppbingen ca 10min. Så fick hon en jätte fin inbakad fläta som linn gjorde kasnke syns på nån bild.

Victoria
- Mycket nöjd



Har lite bilder Linn tog:










Tisdag 17/6-08

Red henne på banan och i början gick det bra. Sen skulle jag börja trava och då började hon att trippa på tårna och vägrade att lyssna. Sen fick jag henne sådär lite lungnare och då tog jag första galoppen. Men då vart hon jääte pigg och glad och började sparka bakut och bocka. Sen gick de knappt att rida henne! Då ringde Linn och undrade vad jag gjorde. Jag bara rider en galen häst :). Då sa hon att hon kunde komma och hjälpa mig så när jag hade ridit i en halv timme, hoppade jag av, tog av sadel och betade henne medans jag väntade på Linn. Jag betade i en 15min sen kom Linn då red Linn ut på Donja och jag gick med vi red på ängen och de gick jätte bra vi turades om att rida henne, vi galopperade och allt esammans. Sen var hon ändå så pigg så efter 15min på åkern red vi till banan och tränade lite dressyr och de gick jätte jätte bra!! Så vi red på bannan i 20min. Sen fixade vi henne.

Victoria
-Inte nöjd i början med Mycket nöjd i slutet!

Måndag 16/6-08

Jag och Caroline min kusin red på henne. Först red Carro. Vi red ut bort till åkern och travade och skrittade där. Hon var JÄÄÄÄÄTTTTEEE pigg!!!!!!! Sen ville ej Carro rida mer då red jag henne och hon hållde på som en dåre och bakade ner i diken och små stegrade sig lite.

Victoria
-Sådär

Söndag 15/6-08

Vilade var med pappa och släkten

Lördag 14/6-08

Redd på banan barbacka. Gick jätte bra. travade & skrittade. Gjorde en inbakadfläta för första gången! Och Donja blev jätte fin!!! ;)

Victoria
Mycket nöjd

Fredag 13/6-08

Vilade

Torsdag 12/6-08

Red med erika på banan först red jag henne i 30 min sen red erika henne i 20min. Vi travade & skrittade. Hon var lite bråkig och stressade sig själv men annars gick de bra. Red på banan.

Victoria
-nöjd


Uppdatreringen!

Förlåt för att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag, ahr haft så mkt för mig.

Onsdag 11/6-08

Vila klippte mig

Tisdag 10/6-08

Vila pga vaccinerad


Klippt mig!

Nu har jag klippt mig kanske 2-3 cm och kortare lugg. Det blev bra. Skönt att inte ha allt hår i ansiktet. Efter det åkte vi in i centrum i Norrtälje och handlade, jag hittade en snygg klänning till Mickis. Själv köpte jag en rosa tunika och en ridhjälm. I morgon är det sommaravslutning och jag ska ha en vit snygg klänning.

God eftermiddag alla läsare!

Hejsan svejsan, ska snart till stallet och pysla om lilla Donja. Ska fråga Linn om hon vill med hon har aldrig träffat Donja förrut så ska fråga. Sen ska jag vell ta de lite lungt i morgon ska jag till stall Nordickights och rida.

Måndag 9/6-08

Vila pga: Vacinerad

Söndag 8/6-08

Red ut på Donja med sadel och fick låna Issas stigbyglar tills jag hittar nya. Jag red ut med Issa och hennes häst Smilla. Vi red på banvalen och det gick jätte bra. Vi red i 1 timme och 30min. Vi travade och skrittade. Men fick ej tag på henne i hagen så Issa fick hjälpa och då kom hon! Nedrans ponny XD

PS: Donja är tjock nu när hon går på bete! :D haha

Victoria
- Mycket nöjd

God eftermiddag!

Kom nästan precis hem från Farmor & farfar. I helgen har jag varit hos min moster på hennes land sen på lördagen gick jag på ponnyridning. Sen i dag har jag varit hos farmor & farfar. Dom har en Golden Retriver kennel och jag var ute och gick med deras yngsta hundar. Sen borstade jag på hästarna och tog en masa kort! Nu har jag ätit glass och ska till stallet och rida Donja.

Lördag 7/6-08

Vila men Mickis var där och såg efter.

Fredag 6/6-08

Vila


Torsdag 5/6-08

Vila

God kväll!

God kväll alla läsare. Nu e jag hos mormor & morfar kom hit efter skolan. Det har varit rätt jobbigt i skolan men snart är det lov!! Det bästa som hänt mig i dag är att:

JAG FICK EN NY CYKEL!!!! Är SUPER glad!!!!!! Fick den av mormor & morfar. 

Sen finns det lite dåligare saker som hänt i dag.  :S

Onsdag 4/6-08

I dag red jag Donja på banan. Jag red dressyr på banan och mamma & Mickis kollade på. Det gick jätte bra hon flytter lite ut med bogen men annars går det bra. Red med sadel utan stigbyglar  och jag hade bara shorts och inga skor. Donja gick jätte bra ner och arbetade men när hon inte ville mer sköt hon ut bogen.


Victoria

-Mycket nöjd

VANN!

I dag vann jag på data kunskapen vi skulle göra ett kolash med bilder och luite sånt och jag vann! Jag vann en biobiljett + godis och alla på datan fick en glass. :)

Tisdag 3/6-08

Red Donja över bron till åkern med sadel utan stigbyglar (börjar bli van) :). Det gick sådär, först när vi skulle över bron så ville hon inte hon bara hoppade hit och dit och försökte vända! Efter flera försök och inget funka och jag inte orkade bråka mer, hoppade jag av och lede henne då gick det super bra (typiskt). Sen travade jag fram och tillbaka några gånger på kanten av åkern. Det gick super bra! Kändes som att rida på ett fullblod hon bara stäppade. Sen så skulle jag vända sista gången och då ville inte hon vända då snurrade jag henne och allt gick bra. Sen red jag hem!

Victoria
- Sådär men ändå nöjd

Måndag 2/6-08

I dag red jag Donja med Moa det gick super! Vi red dressyr. Hon gick jätte fint! Hon hade jätte jätte fin ökad trav!!!!!!!! HON SKA BLI MIN DRESSYR PONNY!!!!!!!!! Jag travade i en 5min och skrittade 15min, Moa travade i 5min och skrittade 15min. Jag red på banan med sadel utan stigbyglar. Innan jag gick in på banan red jag ut i 2min sen efter vi hade ridit red vi t i 2min.

Victoria
-Mycket mycket nöjd

Bilder har jag också:
jag och Donja

Dojan på dressyr

Moa och DOnja

gu

Söndag 1/5-08

Red Donja till betet som tog högst 5 minuter, hon ville då inte komma in från hagen så vi fick jaga henne ett tag. 



Victoria
- Nöjd 


Lite bilder från betet:



image105

image106

Grillat!

Nu komjag hem från Erika & Marie, min familj och dom grillade lite gott i dag. Vi pratade hela tiden kan man säga. Vi åt ovkså en jätte god glass. Är nu hemma och sak gå och lägga mig. Det är ju trots allt skola i morgon.

RSS 2.0